Slide background

WEBFEJLESZTÉS

"Egyedi, személyre szabott honlapkészítés"

Slide background

KOMMUNIKÁCIÓS RENDSZEREK

"Kezelése, működtetése és felügyelete"

Slide background

MOBILALKALMAZÁSOK FEJLESZTÉSE

"Egyedi IOS és Android applikációk"

Minőségi és megfizethető szolgáltatást keres?

Webfejlesztés

Egyedi, személyre szabott honlapkészítés.Igény szerint kiválasztott technológiák alkalmazása, legyen az tartalomkezelő rendszer (CMS) vagy teljesen egyéni tervezésű projekt.

Mobilalkalmazások fejlesztése

Egyedi IOS és Android applikációk kivitelezése a fejlesztési módszertan kiválásztásától a reszponziv webalkalmazásokig terjedően. A hátrányok és előnyök mérlegelését követően a projekt elkészítése.

Reszponzív megjelenés

A reszponzív design a legkényelmesebb és legteljesebb felhasználói élményt biztosítja a látogatónak bármilyen eszközön is böngészik weboldaladon.Az elkészített oldal telefonra és tabletre is optimalizálva kerül átadásra.

Egyedi modulok

Vállaljuk vállalatirányítási rendszerek, egyedi modulok elkészítését. Naptárak, online foglalási rendszerek, elképzelés szerinti projektek megvalósítását.

Informatikai és kommunikációs rendszerek

Informatikai és kommunikációs technológiai rendszerek kezelése, működtetése és felügyelete, beleértve a számítógépes hálózatokat, valamint a hardvert, a szoftvert és a kiegészítő számítógépes berendezéseket az optimális teljesítmény biztosítása és a problémák kiszűrése érdekében.

Adatbázistervezés és üzemeltetés

Az adatbázis a felhasznált adatok és a közöttük fennálló kapcsolatok rendszere, nagyon fontos, hogy az adatbázisunk szerkezetét jól megtervezzük, mivel ennek következménye lesz az, hogy a későbbiekben milyen legyűjtéseket, szűréseket tudunk elvégezni benne.

Keresőoptimalizálás

Azon technológiák alkalmazása, amelyek elősegítik kereséskor a legjobb pozíciót. A keresőkre való optimalizálása hosszú távon a leghatékonyabb módszer termékek vagy szolgáltatások iránt érdeklődő új ügyfelek szerzésére. Az optimalizálás biztosítja, hogy adott kifejezésekre a keresők találati listáján a weboldal minél magasabb helyen, lehetőleg az első tíz találat között szerepeljen.

Hirdetés, statisztika és elemzés

Google Adwords kampányok konfigurálása, Google Analytics összekapcsolás a látogatottság elemzéséhez. A webstatisztika már rég nem csak arról szól, hogy néha meg kell néznie, hány látogató érkezik weboldalára egy adott időszakon belül! Pontosan tudnia kell, hogy látogatói milyen forrásokból származnak, mely aloldalra érkeznek és hol távoznak, mennyi időt töltenek el böngészés közben, hány százalékuk rendel vagy kér további információt/ajánlatot, mennyire hatékonyak a fizetett hirdetések - hogy csak a fontosabb szempontokat említsük.

Közösségi platform

A közösségi média lehetővé teszi számunkra, hogy a tradicionális eszközökhöz képest alacsonyabb költségen és magasabb hatékonysággal vegyünk részt a végfogyasztóinkal való kapcsolatban. Mindazonáltal, a közösségi média újfajta gondolkodásmódot igényel. A siker nem biztosított csak azért, mert egy vállalat létrehozta saját profilját egy közösségi hálózaton.Fel kell ismernünk a közösségi médiában rejlő erőt és kockázatot is.

A legnépszerűbb PROGRAMNYELVEK

A legnépszerűbb programozási nyelvek idővonala 1965 és 2019 között.